Tuesday, April 28, 2009

timun sudah pergi...

jam 8.45 pagi tadi, aku menerima panggilan..

hello cik nurul hafiza..saya ada berita buruk..
timunn dah meninggal dunia pagi tadi..

...................

timun dah tiada...dah pergi untuk selamanya.
sesungguhnya dia seekor kucing yang istimewa..
tak pernah lagi aku jumpa kucing macam dia..
dia memang hyperactif.. dan sebab itulah dia amat istimewa.
dah la pandai berak dalam toilet.. sesungguhnya dia tiada pengganti.

tadi kami pergi hospital, untuk settlekan payment..
dan juga pergi melihat dia untuk kali terakhir..
melihat dia tidur selamanya..
dan dia dah tak sakit lagi macam semalam..

owhh..we miss you timun.. thanks for being such a wonderful cat. and thanks because all this while, u make him happy.

:(

6 Comments:

Blogger sap said...

:(

April 29, 2009 at 7:32 PM  
Anonymous Qilah said...

RIP-

April 29, 2009 at 8:01 PM  
Blogger ~munmun~ said...

cedeynye..sob2..

April 30, 2009 at 9:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

condolence to u~ cian plak tgk u nangis...

May 1, 2009 at 4:34 AM  
Blogger hafizaHeHe said...

trime kasih buat sume yang bersimpati:(

May 1, 2009 at 12:28 PM  
Blogger NuRuL wHaTeVeR said...

lama x jalan2 blog.. very the bz..
sori to hear about timun...

dah ok ker ko? nak chill with me? hehehe.. tioman mybe kan? ahahah

May 8, 2009 at 1:40 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home