Thursday, April 2, 2009

april pool

1st april 2009

My new ride is here.. yup sepatutnya aku gembira. Sepatutnya aku catatkan di dalam diary aku sebagai hari di mana impian aku jadi kenyataan. Kecik2 dulu selalu berangan nak pakai kereta best2. Walaupun my new ride ini tak ada la sehebat kereta BMW atau AUDI.

Tapi.. kegembiraan itu tiada.

Bukan sebab aku tidak puas hati dengan kereta aku. Tapi sebab lain..
Sebab aku tidak nampak masa depan..

Orang kata, kata-kata seorang ibu memang ada kebenarannya. Ape yang mereka predict, memang ada kemungkinan menjadi kenyataan.

Dan apa yang dikatakan oleh beliau pagi tadi.. Menyebabkan fikiran aku tidak tenteram. Memang benar cakap beliau. Tapi kebenaran itu, akan memaksa aku melepaskan seseorang yang paling aku sayang.

Dan sesungguhnya.. aku tengah buntu. Dan aku perlukan seseorang yang memahami keadaan aku ini. Patutkah aku menjalani satu penantian yang tidak pasti pengakhirannya. Or patutkah aku mengundurkan diri?

p/s: sorry aku meluahkan perasaan kat blog ni..aku sedang tiada tempat mengadu
p/s/s: i survive my 7th day working

6 Comments:

Anonymous m!ss jaja said...

napekah? mau story2 sama beta? huhu..

jom lepak..nk nek keta baru... =P

April 2, 2009 at 1:09 PM  
Blogger NuRuL wHaTeVeR said...

heeheh saya sudah naik kete baru ...
saya tau apa kete baru pijot..
best wooo heehehe

April 4, 2009 at 9:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

tak berkesempatan naik kereta baru kamu..
aku masih mengimpikannya...
hahah...

kata ibu?
....
ibu tak membenarkan aku menjadi penghibur dunia yg maya...
lalu aku terima..dia jauh lebih bermakna..

ermph..sj tambah ajinomoto kat cni..

Hawa..

April 5, 2009 at 9:48 PM  
Blogger SuperRolling said...

nanti i nak naik!!! td lalu depan umah u, i mmg da agak dats urs!! hehe bestttnyaaa!!

-QilahLala

April 5, 2009 at 10:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

luah je pijot,sometimes org di luar same situation cam ko tp xde yg tau.....nak naikk gak keta baruuuuuuu!!!!!!!!sebok je kan....aku tgh bayangkan ni...muahahahaaha...

-menyepi jap-

April 7, 2009 at 2:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

think 4 ur own good k ;)

April 9, 2009 at 6:03 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home