Thursday, March 19, 2009

terserempak dengan cik anonymous

owhh..last week ada dinner for my department dekat sunway resort hotel & spa. sangat best ok. tapi sesungguhnya perut aku memang tak sesuai untuk di bawa makan buffet. sebabnya aku tak reti nak makan banyak2. sangat membazir ok. nasib baik la free.

owh itu bukan la cerita utama yang hendak di ketengahkan di sini. hehe. ceritanya begini.

sedang aku asyik mengusha makanan buffet tersebut. usha sana, usha sini. usha untuk trip kali ke tiga.hehe. then tiba2, disebalik makanan2 yang indah itu, aku terlihatkan akan seseorang. dari jauh ku perhatikan... eyhhh.. macam aku kenal rambut itu, eyh salah..macam aku kenal insan itu..hehe.

aku teruskan mengusha, galak seperti mengusha mamat hensem..haha.. last2 dia pun terperasankan aku..hehe.. insan yang dah bertahun2 tak jumpa. tapi entah macam mana, hari tu kat tempat tu juga aku nak terjumpa dia.hehe.

cik zaishamsuria yang dirindui..haha rindu la sangat. cik anonymous yang selalu mengkomen kat blog aku ni. at last terjumpa gak ko kan. sangat kecil dunia ini..hehe. papa pun, aku rindu ko wehh.. rindu zaman2 kanak2 time kita alpha. hehe..

aku sure ramai kawan2 kita yang rindu kat ko dan tertanya-tanya macam mana rupa ko sekarang.. hehe meh dengan bangganya aku tepek muka ko kat blog aku ni..hehe

weh asal lah ko putih berseri sangat. sangat terasa kehitaman aku..huhu

5 Comments:

Blogger sap said...

pergh!!
suria..gemok gile ko..btol ke tu suria??

March 19, 2009 at 9:19 PM  
Blogger hafizaHeHe said...

muahaha..ske ski je cakap orang len gemok..huhu

March 20, 2009 at 11:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

tu a,sap keja kutuk aku je...eh2 aku ke tu??muahahahaha....siot je pijot,dah pesan jgn letak ko ltak gak....pijot,mujo aku x gelak golek2 time jumpe ko terkjut dowh...haishhhhhh cne a ble terserempak lak...pijot blagak dtg cyber x singgah pon :( ...muahahahaha

March 20, 2009 at 12:37 PM  
Blogger ~munmun~ said...

siyes ke tu cuya? hehehe... putih2...cuya..windo gaks!

March 24, 2009 at 9:23 PM  
Blogger hafizaHeHe said...

hehe tu cik cuya la..sape lagi..hehe

March 27, 2009 at 7:59 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home