Friday, March 27, 2009

owh baby baby

my new baby is coming..opsss...siapakah or apakah? hehe let me surprise u later la key.. but aku bagi sikit hint..

- ianya satu kehendak bukan keperluan
- ianya bakal membuatkan aku sesak nafas tiap-tiap bulan
- ianya membantu aku bergerak
- ianya lebih besar dan demand dari baby lama aku
- and my new baby is lapis blue in colour..

sepatutnya aku excited..tapi aku rasa takut pula untuk menerima kehadiran beliau di hidup aku..huhu

semperna aku bercerita tentang baby , meh aku nak tepek gambar comel anak buah aku, aleeya qaisara..nomey tak dia pakai wig.. kecik2 dah disogokkan dengan kecantikan dunia..haha apa aku merepek ni.. duhh geram pula nak peluk budak kecik ni..


macam barbie doll pun ada gak..huhu

owhh..i'll be working for 10 days straight until 5th next month.. so korang jangan la cakap aku sombong pulak kalau korang ajak aku keluar, tapi aku tak dapat nak join..ada pahamm? hehe

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

lalala...aku tau,kereta!!

jeng3..aku nk pau pijot la pas nih..da teka betul maa!

hawa

March 28, 2009 at 3:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

ps: mmg pijot sombong..blwekk..hahahha


hawa again

March 28, 2009 at 4:00 PM  
Blogger snumAmuns said...

keter baru ke awk?

ee..nomeynye budak kicik tu..boolat le mata dia..meh cobit pp ckit

March 29, 2009 at 8:35 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home