Tuesday, March 3, 2009

my promise..

seperti yang aku janjikan..
jengjeng..
jangan lah terkejut
atau buat2 tak kenal aku pulak kalau jumpe..

memang macam2 komen aku terima..

..eyhhh gaduh dengan boifren ke?
..eyhh staff baru ek? tak kenal la..
..eyh nak tiru rihanna ke ape ni..

..sayang nyaaa..kenapaa?
..nampak macam pramugari la (haha tak boleh belah komen ni)
..nampak macam budak sekolah lah u (yeay yang ni komen yang comel..hehe)

siap ada yang mesej tanya dulu, sebab tak berani nak tegur sebab takut salah org..huhu..

yeahh..itu lah pengorbanan terbesar yang aku dah buat. after 5 tahun, aku kembali seperti dulu kala. jangan tanya kan mengapa wahai kawan2.. kalau nak tanya pasal kesanggupan, memang sangat aku tidak sanggup.. sungguh aku tak sanggup.. tapi aku puas..

dan terima kasih buat mereka2, yang menyebabkan aku berada dalam terpaksa untuk melakukan ini.. terima kasih.. aku tahu ada hikmah disebalik keadaan itu..

kehkeh..intro aku nak yang terbaik aje kan..sory la aku mengarut lebih2.. ni haa aku nak tunjuk.. somebody with her new hair do.. peace babe.. janji roxx..

selaras dengan imej terbaru saya ni, saya ingin mengumumkan, saat ini saya sedang membenci high heels dan handbag..huhu..kenapakah..peace:p

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

wow..siyesly i like it..like old days..mase mule2 knal dlu..

March 4, 2009 at 3:04 AM  
Blogger NuRuL wHaTeVeR said...

yuhuuuuuuuuuuu.... kapan mau ketemu dgn kamu hahah ... lain nmpak hehe

March 4, 2009 at 11:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

haaaaaaaaaaaaaaaaa pijottttttttttt???jengjengjeng....mahu ketemu gak.....muahahahaha....asik2 aku je offer diri,blagak a korang... ;p


-aku yg semakin dilupai lagi-

March 4, 2009 at 12:12 PM  
Blogger sap said...

ah suria..ko ofer diri mende..yo yo on ade ar..cter nk berapi

March 4, 2009 at 3:13 PM  
Anonymous fizz said...

mak aih. pendeknya rambut!! sungguh bergaya!

March 5, 2009 at 8:33 AM  
Blogger hafizaHeHe said...

anonymous - haha..rmbut dulu laen la.. yang ni laen..haha

nurul whatever - hehe kamu trun la kl..bisa la ketemu nanti..hehe

anonymous - alaa ko tu yg blagak.. aku slalu je ofer nak jumpe kat sk.. ko yang x mo jumpe aku..sob sob

sap - haha..sume pon cite berapi..hehe

fizz - haha mmg sangat pendek.. bergaye la sangat kan.. cam tomboi je kot skng ni..hehe

March 9, 2009 at 4:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hawa yg menjauh:
wahhhhh....meowwww.
cantik2..ko tak suke kasut..nk jadi elyana ek..

makcik..sumbung.blwekk

March 9, 2009 at 11:10 AM  
Blogger Zaida Zaini said...

pijot!!! comel gila ur new hair. i like lah. hehe. eh i link u up btw. u tc! =)

March 9, 2009 at 7:24 PM  
Blogger hafizaHeHe said...

hehe mekaceyy.. i pon link u jugak keyh..hehe

March 9, 2009 at 9:09 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home